Ik word gewoon ge-recruit als ik ziek ben!

Ik ben ziek. Mijn dagindeling is ongewoon overzichtelijk. Ik slaap, eet en schrijf wat. Sommige mensen verbazen zich erover dat ik claim ziek te zijn, maar dat er wel elke dag een blog van mijn hand verschijnt. Ach ja, ik ga multitaskend mijn graf in.

Nee, grapje, ik kan het verklaren; WordPress heeft een geniale beheren-functionaliteit. Het wil wel eens dat ik aantal blogs klaarzet voor weken waarin ik het waanzinnig druk heb. Te druk om iets te posten. Deze week zou zo’n week worden. Ware het niet dat ik ziek werd.

U bent nog steeds aan het lezen? Mooi, dat betekent dat u mijn geen melodramatisch kind vindt. Of u ‘doet aan’ leedvermaak. Prima, ik krijg er weer kijkcijfertjes voor en daar gaat het toch allemaal om.  

Goed, ik lig dus in mijn bed als ik een telefoontje krijg. Gevolgd door een voicemailbericht. Van algemeen hoofdredacteur van Wegener Huis-aan-huis media, Mart Jochemsen. Waarin hij rept over mijn ‘open sollicitatie’. Nu denk ik dat hij het over de laatste zin van mijn frankwatchingartikel ‘Goed nieuws als DAG overleeft’ heeft. Namelijk:

We zullen zien of dit sympathieke nieuwsmerk het een en ander overleeft. Is het antwoord positief? Dan is dat goed nieuws voor al die andere kranten. Laat ze goed kijken naar de DAG-formule. En eens wat mensen aannemen bij de internetredactie. Dat is een open sollicitatie.

Wel verhip. Ik word gewoon ge-recruit als ik ziek ben. Ik bel hem terug als ik me iets beter voel. Ik houd u op de hoogte!

Geef een reactie

4 Comments