Rhinofly over online arbeidsmarktcommunicatie

Rhinofly heeft de afgelopen jaren een grote naam opgebouwd in de wereld van online arbeidsmarktcommunicatie. Ze zijn onder andere de partij achter de winnende site van vorig jaar in Digitaal-Werven: Werkenbijreedbusiness. Maar ook werkenbijhetrijk is door hen gemaakt en niet te vergeten de zilveren spin winnaar: the ICT job van de AIVD.

Op de E day gaven ze hun visie op arbeidsmarktcommunicatie, waar ik veel positieve geluiden over heb gehoord. En daar hebben ze nu een korte samenvatting (in video) van 5 minuten van online gezet in hun eigen blog. Interessant om te kijken/luisteren.

En dat ze zelf doen wat ze prediken, maakt het natuurlijk alleen maar meer authentiek. Want na de super leuke viral van inmiddels al weer jaren geleden, laten ze nu ook in een blogpost zien waar ze voor staan als ze mensen zoeken.Met humor en zelfspot zeggen dat je voor ze mag komen werken. Ik kan het wel waarderen.

Niet alleen zeggen hoe het moet, het zelf ook uitvoeren en daar successen mee boeken.

Geef een reactie