Research naar het perfecte profiel (tussentijdse update)

De mail na het opschonen van al mijn online profielen. Nu rest mij alleen nog de vraag: zouden jullie ook willen reageren?

Lieve virtuele vrienden,

Gister ben ik terug gegaan naar de basics. Mijn profielen op online sociale netwerken en alle andere sites die een profielfoto vereisen zijn weer wit&saai. Ik waarschuwde jullie daar vrijdag al voor. Het enige wat jullie nog kunnen bewonderen zijn een simpele profielfoto en wat basisinformatie (naam, leeftijd, e-mailadres). Nu wil ik jullie vragen tips&op/aanmerkingen te geven voor de wederopbouw van mijn profiel.

Waarom dit project? Ik ontleen mijn online identiteit nu alleen aan mijn blogs. Want de profielen die ik had gevuld waren een ratjetoe van roze, Prince en foto’s. Nu wil ik graag weten wat jullie van mijnHyves-MySpace-LinkedIn-Facebook-YouTube-, Flickr, Delicious-NuJij-Ekudos-IKKI-Plaxo- en Twitteraccount vinden. Wat moet er absoluut terug? En wat niet?

Waar kun je reageren? Wel, op elk gewenst profiel en via elk netwerk. Of via de mail (1stfloor@live.nl). 
Waarom zou je reageren? Omdat je dan altijd op mijn virtuele feestjes mag komen (4-evah).

Vragen ter inspiratie (losse opmerkingen moeten/mogen ook!):
Wat moet ik vermelden op LinkedIn? En moet ik mijn werkervaring vermelden op MySpace? Of is dat misplaatste informatie? Welke filmpjes passen bij mij? Post ik mijn vakantiefoto’s op Hyves, Flickr, Facebook en MySpace, of alleen portfolio gerelateerde foto’s? Wellicht met een hoekje casual foto’s alleen voor vriendjes en vriendinnetjes? Over mijn profielfoto: is dit de Floor die jullie kennen? Of moet het helemaal anders. En mag er een kleurtje bij? Welke? Moet ik overschakelen op Engels? Of half?

Help!
Dank.
Liefs,

Floor

Dear friends (online),

Yesterday I returned to basics. Online that is. All my profiles and accounts are white&boring again. Don’t look surprised, I warned y’all for this. All that’s left is a simple profile picture and some basic information. Now I’d like to ask you to come up with some suggestions to reconstruct my profiles.

Why this project? My online identity is what I write. The profiles that I ‘pimped’ were a pink-green-Prince-pictures!-video! mess. But that’s over now, I promise. So tell me what you think of my Hyves-, MySpace-, LinkedIn-, Facebook-, YouTube-, Flickr-, Delicious-, NuJij-, Ekudos-, IKKI-, Plaxo- and Twitteraccount! What should be deleted right away? And what should definitely stay?

Where to place your tips/suggestions/complaints? Well, on any network that you’d like to post something on. Or (if it’s fairly rude what you’re about to say) through e-mail (1stfloor@live.nl). 
Why react? Because I’ll be your best online buddy forever and ever.

Questions to get you started:
How much should I share on LinkedIn? Should I name my workexperience on MySpace? Or is that misplaced information? Which movieclips suit me? Can I post my holiday pics on Hyves, Flickr, Facebook and MySpace, or only portfolio related content? Maybe just a little casual-pictures-corner, for your eyes only? About my profile picture: is this the Floor you know? Or should I pose differently? Can I add colour to my profiles? Which? Should I switch to English? Or half?

Help!
Thanks.
Love,

Floor

Geef een reactie

6 Comments