Geen Nederlanders op de Global Recruitment Conference?

Logotype Global Recruitment ConferenceMet als risico dat ik voortaan als de pusher van de Global Recruitment Conference gezien zal worden, wil ik toch nog een keer deze conferentie onder de aandacht brengen. Voor de derde keer…

De reden? Ik heb van een van de organisatoren (Keith Robinson) vernomen dat het aantal inschrijvingen uit Nederland ver bij de verwachting achterblijft. En dat terwijl de conferentie van 11 -13 november in Nederland wordt gehouden!

De aanmeldingen zijn werkelijk van over de hele wereld gekomen. Met op dit moment dus slechts een paar ‘Ollanders. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik heb Keith uitgelegd dat wij een zuinig en vlijtig volkje zijn dat in deze onzekere tijden belangrijker zaken aan ons hoofd hebben. Maar dat was natuurlijk een leugentje om bestwil. Wat wel heeft geholpen. Want daardoor kan ik nog steeds een korting van 25% op de inschrijvingskosten aanbieden.

Onderstaande tekst is al een keer eerder geplaatst op RecruitmentMatters, maar het leek me wel zo handig om dat hier nog een keer te herhalen:

De kosten voor deze conferentie bedragen EUR 895. En dat wordt een stuk aantrekkelijker met een korting van meer dan EUR 220!

Met korting aanmelden doe je als volgt:

Klik op de homepage op de Register Today button

Register Today button

Je krijgt dan vervolgens een nieuw scherm te zien waar je jouw e-mail adres moet ingeven een een wachtwoord.

Delegate Registration Form

Nadat je op Save hebt geklikt krijg je vervolgens een web formulier te zien waar je de nodige gegevens dient in te voeren. Twee dingen zijn hierbij van belang:

  1. Klik de radiobutton met de tekst Yes aan
  2. Voer de discount code RM25 in

Registratieformulier

Op Save klikken en het leven lacht je toe!

Let op: Deze korting geldt niet voor eventuele workshops die je op 11 november kunt volgen.

Disclaimer:
Ik heb helemaal niets met deze conferentie te maken, anders dan dat ik de organisatoren ken. En hen heb toegezegd om de conferentie livebloggend te verslaan; in ruil voor bovengenoemde korting aan de lezers van RecruitmentMatters.

Dus als je komt en je ziet iemand in een hoekje verwoed typen op een laptop dan is het een goede kans dat ik dat ben. Maar ik heb altijd tijd/zin in een praatje! Dus tot dan?

Geef een reactie

6 Comments
  • Geert-Jan Waasdorp
    says:

    Ben er ook bij (met nog 2 of 3 collega’s). En natuurlijk….. naar Florida. Ik zal daarover verslag doen op recruitmentmatters.

    Voor twijfelaars over de GRC… Twee jaar geleden ben ik voor het eerst gegaan. Dat was veruit het beste recruitmentcongres waar ik ooit ben geweest. vorig jaar kon ik niet, maar toen was het minder naar ik begrepen heb. Echter ik heb de line-up gezien van dit jaar (alleen op 13 november staat er een rare jonge te presenteren, session L om 14.00 uur) en dat liegt er niet om. Ik kijk er echt naar uit (en ik heb geen belang in GRC). Dus komt allen!

  • Peer Goudsmit
    says:

    Beste Marc,

    Inderdaad jammer, zo waren er afgelopen week ook geen Hollanders in Brussel, bij de 2nd Annual Recruiting Excellence Conference, zie voor verslag van deze bijeenkomst het blog van Gordon Lokenberg.

    NB Er gaan wel minimaal 5 recruitment maffe Hollanders naar het ERE-Fall event in Florida de laatste week van Oktober. Zijn er daar nog meer Hollanders?

  • Marcel
    says:

    Dat is lekker zeg….heb ik me al via een andere site ingeschreven (maar nog niet betaald overigens)…is er nu sprake van korting….U begrijpt de primaire reactie van deze Ollander, hoop ik.