Research naar het perfecte profiel (deel 3: eerste aanpassingen)

Lieve virtuele vrienden, 

Even een inventarisatie naar aanleiding van alle reacties (waarvoor dank!). Ik moet lachen op mijn profielfoto (check). Mijn profiel moet roze (check). De informatie moet eenduidig blijven en overzichtelijk (checkcheck). Hyves mag best vrolijk en gek, als de profielen onderling maar wel matchen. Over de gadgets zijn jullie niet uit. Die laat ik dus nog even leeg. Er moeten unieke foto’s komen. En strandfoto’s. Geef mij even de tijd om die te maken (gelukkig las ik niets over een bikini die ik daarbij aan moet). 
 

Dus… nu wil ik wederom graag weten wat jullie van mijn Hyves-MySpace-LinkedIn-Facebook-YouTube-, Flickr, Delicious-NuJij-Ekudos-IKKI-Plaxo- en Twitteraccount vinden. Wat moet er absoluut weg? En wat niet? 

Waar kun je reageren? Wel, op elk gewenst profiel en via elk netwerk. Of via de mail (1stfloor@live.nl). 
Waarom zou je reageren? Omdat je mijn eeuwigdurende vriendschap kunt winnen. 

Vragen ter inspiratie (losse opmerkingen moeten/mogen ook!): 
Over mijn profielfoto: is dit de Floor die jullie kennen? Hoe wordt ‘ie nog meer ‘Floor’? Is roze dé kleur voor mij? Nogmaals, hebben jullie suggesties voor filmpjes? Moeten die misschien zelfgemaakt zijn? Van welke groepen moet ik lid worden? Moet ik bepaalde virtuele vrienden laten gaan? Hechten jullie veel waarde aan mijn muziekvoorkeur? Of aan wat mijn favoriete films zijn? 

Help! 
Dank. 
Liefs, 

Floor 

Research naar het perfecte profiel (deel 3: eerste aanpassingen)

 

Dear friends (online), 

Thanks for all the reactions! A brief summary: I should defenitely smile in my profilepicture (check). My profile should be coloured pink (check). The information given should be consistent and organized (checkcheck). My Hyvesaccount could be a little different (more! fun!), but the profiles must match. 
You guys can’t quite decide what I should do with my gadgets. I’ll wait a little longer with that. The pictures should be unique. And beachy. Give me a little time to make those (luckely no-one said anything about wearing a bikini) 

So… now please tell me what you think of my Hyves-MySpace-LinkedIn-Facebook-YouTube-, Flickr, Delicious-NuJij-Ekudos-IKKI-Plaxo- and Twitteraccount! What should be deleted right away? And what should definitely stay?What should I add? 

Where to place your tips/suggestions/complaints? Well, on any network that you’d like to post something on. Or (if it’s fairly rude what you’re about to say) through e-mail (1stfloor@live.nl). 
Why react? Because I’ll be your best online buddy forever and ever. 

Questions to get you started: 
About my profilepic: is this the Floor you know? If not, how can I make it more ‘Floor’? Is pink really my colour? Again, do you guys have suggestions for movieclips/gadgets? Should they be made by me maybe? Which groups should I join? Should I let go of some virtual friends? Who would that be? 
Do you HAVE to know what my taste in music is? Or what my favorite movies are? 

Help! 
Thanks. 
Love, 

Floor

Research naar het perfecte profiel (deel 3: eerste aanpassingen) 

Geef een reactie

6 Comments