Research naar het perfecte profiel (tweede ronde reacties)

Next! Ik heb het één en ander aangepast en wederom jullie en anderen gevraagd om te reageren op mijn nieuwe profielfoto en ingekleurde profielen. Bij deze een selectie van de reacties. Maandag staat er, alle reacties in acht genomen, weer een nieuwe foto klaar. Schroom niet om ondertussen nog wat op- en aanmerkingen te deponeren. Hier of op een van die profielen.

Lucy Goverts (Hyves)

Beter!

Danny Lelieveld (Hyves)

Dit is wel ERG roze hoor… Ik denk meer aan een chille roze… meer een: pantone 218?
De lach is goed.
Misschien is een gebrek aan zogeheette gadgets wel professioneel. Misschien toch wel een muziekje of iets dergelijks. En een youtube filmpje van een project waaraan je hebt gewerkt. Zodat mensen kunnen zien dat je plezier hebt in je werk en er trots op bent. Is er geen filmpje van ons projectje? (of heb ik die?)

Chris Stapper (RM)

De nieuwe foto is in ieder geval veel leuker.
Qua achtergrond zou ik voor een wat zachtere kleur kiezen, op hyves is de kleur wel vrij springerig. Maar goed, omdat de rest rustig is, is dat op zich niet heel erg.
Heb je overigens al een HRbase account? Wel meer HR-breed dan recruitment gericht.

Chris Stapper (RM)

https://www.hrbase.nl/
Bas schreef er kort geleden een blog over. Een HR professional social network.

Marc Drees (RM)

@Floor,
Dat anorexe is er in ieder geval vanaf, maar nu lijkt het of je net een shot hebt genomen. En ik mis die bruinpapieren zak.

Bas van de Haterd (Hyves)

In jouw geval hecht ik niet zoveel waarde aan je muziekvoorkeur
Sinds you don’t really rock

Bas Dreef (Hyves)

Ik vind dat je letterlijk de poedelprijs moet winnen voor je nieuwe foto

Zef (Hyves)
Hiervoor had ik nog geen epilepsie!
ouch my eyes…Barbie eat yer heart out wat f*cking roze!

Claire Coumans (Hyves)

Die foto is wel leuk, maar erg ongeloofwaardig voor degenen die jou kennen.
Ik zeg, een slinkse knipoog of een diva-eske pose!

En dat roze ben jij ook niet (meer), jij bent meer van grijs en zwart (zie kledingkast)

Zef (Hyves)

Iets subtiels. Dus meer wit. Iets wat Florien uitstraalt. Dus meer rood. Crimson rood (#DC143C)? of meer rood rood (#FF0000)? Hoe specifiek wil je t hebben…

Hoewel je met roze, rood en wit wel snel naar een valentijnskaart dreigt te gaan, zeker wanneer je dat ook nog eens combineerd met van die korny hartjes.

Ik zeg: Een subtiele ‘fixed’ backgroundpattern, in de bovengenoemde kleuren. Hip, hard en niet al te afgezaagd. En ik gok iets met een klein zwart Verdana font

Okay, je foto ziet dr al een stuk minder ‘check-my-hangover’ uit.

Good luck!

Esther Gijsbertsen (Hyves)

lieverd, ik kan het niet aanzien!!!
verander je foto anders eens een keer niet in een enge foto.
ik heb nog wel leuke plaatjes van je, gehghe

Niels (Hyves)

Wat is volgens jou de perfecte gadget?
Ik denk dat ie er niet is.. daarom add ik er zoveel die allemaal leuk vind. En elke keer zit ik weer in een andere fase van muziek.. dan dit, en dan weer dat. Altijd verschillend en maar goed ook.. vandaar het brede assortiment van gadgets bij mij.

helaas zijn sommige in de loop van de tijd van youtube af gesodemieterd..? Wat vind jij er nou zelf van Floor? Dus wat zou jij willen..? 1 of heeeeeeeel veel meer gadgets?

Frank Goverts (Hyves)

Het lijkt net alsof je een lui oog hebt…
En alsof je geen vriendje hebt.

LATER!

p.s. Ook al zit je nu naast me en hoor je wat ik zeg, zal ik het ook nog even voor je uittypen waarom ik dit zeg: Ik wil op je hyves, omdat ik camerageil ben. En bezitterig. Mag ik niet gewoon de admin van je Hyves worden? Daar ging het me eigenlijk om…

In ieder geval.

De achtergrondkleur is naast dattie niet zo vrolijk is, ook een beetje raar in combinatie met je huidskleur (dat is een belediging tegenover de achtergrondkleur, niet je huid. Je huid is lief). Neem een wat meer sprekende hardere kleur, waardoor je wat meer naar voren komt.

Ook je streepjesshirt is leuk, maar dat trekt de aandacht van je hoofd af, wat me niet de bedoeling lijkt, aangezien de Hyves niet (of iig in mindere mate) over je kleding gaat.

Ik heb ooit een keer gefigureerd en daar mocht ik geen streepjesshirt aan. Die gasten waren echt pro’s, dus die mag je best geloven.

Chris Stapper (RM)

@Floor
Wat ik nog vergat en waar ik vandaag aan timmer:
Op een aantal sites is het mogelijk om (onbeperkt) links op te nemen naar je andere webaanwezigheid. Misschien is het handig om de netwerken onderlng naar elkaar te laten verwijzen, dat is leuk voor SEO (?) en mensen kunnen dan zelf kiezen op welk netwerk ze met je willen connecten.
Na vandaag verwijzen mijn xing, plaxo, talkbiznow, LinkedIn, Naymz profielen naar elkaar.

Miriam Vieven (Hyves)

Lachjes zijn altijd nep. Want je hebt een camera voor je neus, dus dat werkt niet! Enne, niet met je lief/kind/chihuahua op de foto.Het is jouw profiel, dus jij staat op de foto. Enne kleurtechnisch; meer pit mag wel van mij, roze is wel ok, maar te lief.

Niels (Hyves)

Als het aan mij ligt juist heeeeeeel erg veel gadgets… ik vind des te meer des te beter en zo leer je nog is wat van anderen.

Geef een reactie