Het team van MySpace Nederland stopt ermee

In Nederland telde Grote Concurrent Hyves meer dan vijf miljoen leden, tegen zo’n 400 000 Nederlandse gebruikers voor de internationale versie van MySpace. Volgens Derek Fehmers van MySpace Nederland zijn nu zo’n 650 duizend Nederlanders actief op het netwerk.

De vriendensite zette bij de lancering in op zijn grote aanbod aan content, met name op het gebied van muziek. Veel artiesten (jong en oud, amateur en professional) profileeerden zich via MySpace. Derek Fehmers zegt dat het bedrijf een koerswijziging op stapel heeft staan. De site gaat zich meer richten op zijn sociale-netwerkfuncties. MySpace stopt daarom grotendeels met het aanwerven van lokale content voor de Nederlandse editie van de site.

De Nederlandse editie van MySpace wordt voortaan beheerd vanuit Berlijn.

* Naar het persbericht.

Geef een reactie

1 Comment