Research naar het perfecte profiel (2e ronde aanpassingen)

Lieve virtuele vrienden,

Even een inventarisatie naar aanleiding van de tweede en eenerlaatste ronde reacties.

Waarvoor dank!

Mijn profielfoto moet ‘echter’(check). De profielen moeten pittiger (check). De tekst moet in Verdana (wat? Ok…). Ik moet de profielen onderling linken (checkcheck). De filmpjes die ik plaats moeten leerzaam zijn en over mijn portfolio gaan (dubbel check).

Dus… nu wil ik wederom graag weten wat jullie van mijn Hyves-, MySpace-, LinkedIn-, Facebook-, YouTube-, Flickr-, Delicious-, NuJij-, Ekudos-, IKKI-, Plaxo- en Twitteraccount vinden. Wat moet er absoluut weg? En wat niet? Word, terwijl je toch bezig bent, virtueel vriendje van me op al die netwerken! Nogmaals dank.

Waar kun je reageren? Wel, op elk gewenst profiel en via elk netwerk. Of via de mail (1stfloor@live.nl).
Waarom zou je reageren? Omdat je mijn eeuwigdurende vriendschap kunt winnen.

Vragen ter inspiratie (losse opmerkingen moeten/mogen ook!):
Van welke groepen moet ik lid worden? Moet ik bepaalde virtuele vrienden laten gaan? Wat willen jullie nog van mij weten? Of ik een vriend heb? Waar ik woon? Waar ik van hou? Hebben jullie een voorkeur voor een onderwerp van mijn blog op Hyves en/of MySpace?

Help!
Dank.
Liefs,

Floor

Dear virtual friends,


Thanks for all the reactions! A brief summary: my profilepic should be more ‘realistic’ (check). I should spice up those profiles of mine (check). Font should be Verdana (what? Oh well…). I should link the profiles (checkcheck). And the movieclips should be educative and portfolio related (double check).

So… now please tell me what you think of my Hyves-, MySpace-, LinkedIn-, Facebook-, YouTube-, Flickr-, Delicious-, NuJij-, Ekudos-, IKKI-, Plaxo- and Twitteraccount! What should be deleted right away? And what should definitely stay? What should I add? Oh, and while you’re there: add me as your friend! Please! Thanks!

Where to place your tips/suggestions/complaints? Well, on any network that you’d like to post something on. Or (if it’s fairly rude what you’re about to say) through e-mail (1stfloor@live.nl).
Why react? Because I’ll be your best online buddy forever and ever.

Questions to get you started:
Should I let go of some virtual friends? Who would that be? What is it that you want to know of me? Is that wether or not I have a beau? Where I live? Or what I love (food/television/hobby’s)? Do you guys want me to blog about something special on Hyves and/or MySpace?

Help!
Thanks.
Love,

Floor

Geef een reactie

3 Comments
 • Cees
  says:

  Je kunt de gadgets sectie ook voor meer gebruiken dan alleen filmpjes. Kijk bijvoorbeeld eens bij http://ceessie76.hyves.nl/.

  Ik heb hier een gadget versie van SnelWerkZoeken.nl gebouwd die direct resultaten oproept. Nu nog een kwestie van mensen overhalen om dit ook op hun hyves te plaatsen. 

 • Mathieu
  says:

  Hoi Floor, leuk onderzoek! Weet je wat mij nou handig lijkt: als ik al mijn 101 profielen op internet gewoon tot 1 basisprofiel zou kunnen reduceren, en op 1 plek zou kunnen bijhouden. Op die plek moet je dan natuurlijk wel een zakelijk of een sociaal sausje kunnen kiezen voor de export naar Linkedin / Hyves, maar daar blijft het dan ook bij. Geen gedoe meer met 10 verschillende plekken waar je foto’s moet uploaden enzo, erg handig.

  Open Social en Open ID zijn ontwikkelingen die dit mogelijk zouden moeten gaan maken, maar tot nu toe zie ik daar nog niet echt iets van in de praktijk.. Automatisch foto’s doorplaatsen vanuit Flickr en tweets vanuit twitter helpt al wel een stuk.