Verhuisbonus? Niet te vinden!

Afbeelding uit Totaljobs nieuwsbrief week 44 Gelukkig, Totaljobs is weer terug op het oude, vertrouwde gebrek aan kwaliteit in haar nieuwsbrief. Ik maakte me al een beetje zorgen dat ze het onder de knie hadden gekregen.

Maar niets is minder waar! Want vandaag ontving ik weer zo’n fantastisch zinloze nieuwsbrief. Met dit keer een hele verhandeling over een tegemoetkoming in de verhuiskosten door een nieuwe werkgever

Want dit is wat Totaljobs onder meer weet te melden:
Als je besluit te verhuizen voor je werk, kan de werkgever jouw verhuiskosten vergoeden. Onder bepaalde voorwaarden is deze vergoeding zelfs belastingvrij. Sommige werkgevers gaan nog een stapje verder en bieden een verhuisbonus.

Allemaal waar, en allemaal relevant natuurlijk. Maar ja, dan komt het zinloze vervolg:
Een verhuisvergoeding of -bonus kan die baan verder weg nog iets aantrekkelijker maken. Surf dus nu naar totaljobs.nl en zoek in het hele land naar de baan die bij je past!

Inderdaad, de vacatures van Totaljobs zijn niet voorzien van verhuisbonus informatie. Dus ik kan zoeken tot ik een ons weeg, maar ik zal geen werkgever vinden waarbij ik op voorhand weet of zij een verhuisvergoeding of -bonus geeft.

Ja, ja, wat zijn die nieuwsbrieven van Totaljobs toch handig!

Geef een reactie