Glassdoor gaat heel lekker, ondanks economie

Logotype Glassdoor In een tijd waar in de VS alleen maar ontslagen vallen te melden is er zo af en toe ook een optimistisch online recruitment berichtje. Zoals vandaag, met Glassdoor die een tweede investeringsronde van $6,5 miljoen weet te melden!

En dat brengt het totaal voor deze vergelijkingssite voor werkgevers op $ 9,5 miljoen. En daarmee lijkt Glassdoor toch wel de winnaar in deze niche.

Want andere partijen kunnen wel inpakken met de wijze waarop Glassdoor groeit. En dat geldt niet alleen voor de omvang van de investering.

De homepage
De homepage begint ook al professioneler te ogen. En dat is toch wel een beetje jammer:

Homepage Glassdoor

Maar het geeft wel aan dat het bedrijf niet stilzit. En de werknemers ook niet, gezien het aantal reviews dat ondertussen is gepost:

Overzicht reviews

Volgens het principe van de Wisdom of Crowds betekent het zo  langzamerhand dat Glassdoor waardevolle bedrijfsprofielen heeft verzameld.

En dat is ook wat Glassdoor zelf stelt in haar persbericht:
Since Glassdoor.com unveiled its public beta in June, the site’s “employee generated content,” has grown nearly 40-fold to more than 115,000 contributions for 14,000 companies across a wide section of global industries.

Indrukwekkende cijfers, dacht ik zo. Wat mij betreft is Glassdoor van harte welkom in Nederland!

Geef een reactie

1 Comment