ZoekmijnBaan: slowfood…

hourglass Slowfood. Daar moet ik onwillekeurig aan denken als ik weer eens check of ZoekmijnBaan al live is. Slowfood. Omdat het zo ontzettend lang duurt voordat deze site live is. Het aantal overschreden deadlines kan ik al niet meer tellen.

Maar hopelijk wordt al dat wachten goedgemaakt met een smakelijk eindresultaat. Tenslotte stelt ZoekmijnBaan op haar ‘eeuwige’ holding page: Zoekmijnbaan.nl wordt de nieuwe manier van solliciteren.

Daar klamp ik me dan maar aan vast. Met de hoop dat die nieuwe manier van solliciteren in ieder geval wel snel kan gaan.

Net als enige tijd geleden vergeet ZoekmijnBaan dat een overschreden deadline nogal stom staat. En dat het aanpassen van een holding page echt niet lang hoeft te duren. En dat zoiets wel zo netjes is…

De huidige tekst luidt:

Wij wilden al voor de zomervakantie live gaan maar hebben besloten om de functionaliteiten van de site al voor de lancering uit te breiden. Hierdoor is er helaas een vertraging ontstaan. Onze nieuwe deadline is medio oktober 2008

Sure… Slow…

Geef een reactie

3 Comments
 • Avatar
  Kura
  says:

  Ach, als ze een tijdje willen uitstellen door technische problemen o.i.d. (zo klinkt het i.i.g.) en het budget is er, prima, beter als een halve lancering. 

 • Avatar
  Cees
  says:

  Ik vind de screenshots wel grappig. Volgens mij gaat het als volgt werken:

  Je maakt dus een profiel aan, wacht tot recruiters erop gekeken hebben en mag dan de recruiters gaan benaderen? Mij lijkt dat als zij mijn profiel bekeken hebben en deze interessant vonden, ze wel met mij contact hadden opgenomen.