Research naar het perfecte profiel (3e ronde reacties)

Ik heb wederom het één en ander aangepast en jullie en anderen gevraagd om te reageren op mijn nieuwe profielfoto en ingekleurde profielen. Bij deze een selectie van de reacties. Dit is de enerlaaste ronde, dus reageer zeker als je het ergens niet mee eens bent. Kan ik dat weer meenemen in de semi-definitieve vormgeving.

Danny Lelieveld (e-mail)

Ben je al op last.fm?
Da’s nml. veel toffer dan twitter. Het laat de wereld zien hoe intelligent en eclectisch je wel niet bent door continue je itunes voorkeuren naar een website te uploaden. Hierdoor kunnen mijn vriendjes zien wat ik luister, kan de website mij vertellen wat ik goed hoor te vinden, en hoef ik geen enkel concert meer te missen omdat de website mijn concertagenda bijhoudt! Wat wil een blanke post puber nog meer?

Ray (Hyves)

waarom zoek je het perfecte profiel, er bestaat geen perfectie, je moet geen dingen nastreven die niet bestaan. GOD heeft ons gemaakt zoals we zijn en doen en dat kunnen wij niet veranderen,luister jij, ja jij dan echt nooit goed naar Prince, ben jij een leider of een volgeling.

JP de Jong (hyves)

Profiel is stuk beter, foto is GOED!!! Kleurstelling (rood) vind ik persoonlijk beetje agressief over komen.

KimBubbleGum (YouTube)

Still, I (L) Pink! Hier mis ik abonnementen op channels..

KimBubbleGum (YouTube)
Oh, wacht, die staan er wel op.. Of niet? :S

Ray (Hyves)

ik zou mn achtergrond van je foto, heel donker doen. Je bent van jezelf al bleekjes,dan moet je voor contrast achtergrond gaan.Iets van heel donker paars of donker bordeaux rood.Dan komen je ogen wat sprekender over.

Frank Goverts (Hyves)

hè hè! het werd eens tijd!
DEZE! (over de lachende foto, red.)

Mathieu Halkes (RM)

Leuk onderzoek! Weet je wat mij nou handig lijkt: als ik al mijn 101 profielen op internet gewoon tot 1 basisprofiel zou kunnen reduceren, en op 1 plek zou kunnen bijhouden. Op die plek moet je dan natuurlijk wel een zakelijk of een sociaal sausje kunnen kiezen voor de export naar Linkedin / Hyves, maar daar blijft het dan ook bij. Geen gedoe meer met 10 verschillende plekken waar je foto’s moet uploaden enzo, erg handig. Open Social en Open ID zijn ontwikkelingen die dit mogelijk zouden moeten gaan maken, maar tot nu toe zie ik daar nog niet echt iets van in de praktijk.. Automatisch foto’s doorplaatsen vanuit Flickr en tweets vanuit twitter helpt al wel een stuk.

Frank Goverts (Hyves Kwekken)
Roze kop en licht rode tabellen? NEEEJJJ!
Doe dan iets meer bordeaux (GEEN BORDEAUX, maar meer die donkerrode kerstrood, je weet, je weet…)
Je profiel ‘over mij’ gaat alleen over wat voor werk en school je doet
Zo lijkt het net alsof je geen leven hebt
RELATIE: JA!
‘Hallo’ is misschien leuker
of wilkommen
bienvenue
buenos billa’s
Je JoeTjoep filmpjes enzo zijn leuk trouwens
DOE LEUKE FOTO’S EROP ZETTEN!
Je lacht nu das goed
Maar met die grijze achtergrond is gewoon… RAAR! het zegt niks ofzo

Kim Willems (Hyves)

Ghighi, erg leuke filmpjes.. Vooral het zwaardvechten! Ik vind je profielfoto aan de linkerkant wat kaal.. Een leuke achtergrond kleur zou leuk zijn. De rozige kleur van je Hyve is helemaal top! Oké, nu ga ik je MySpace bekijken…

Marieke Drees (Hyves)

Dit is een betere foto

Lars (Hyves)

Ik vind deze kleur rood wel mooi moet ik zeggen, maar het past niet bij de ‘menubalk’ in het roze. Ik vind eigenlijk wel dat het overeen moet komen. Verder moet je aan mijn profiel geen voorbeeld nemen, want ik houd gewoon van blauw. Verder vind ik jouw profielfoto leuk en denk ook wel dat het een geschikte foto is voor een hyves profiel (van andere profielen heb ik geen ‘verstand’)
Je TIK en BUZZ secties komen alleen wat rommelig over, misschien moet je hem vaker opruimen. Bij de gadgets zou ik graag een ‘muziekhit’ zien, maar deze moet dan ook wel verschillende type mensen aanspreken, zoals Fleetwood mac(little lies), Eric Clapton, enz enz enz. De clip moet qua kleur dan wel weer een beetje bij je profiel passen (wat lastig kan worden). Nou, nu stop ik weer even en zal over een tijdje nog eens kijken.

Sharon Roubos (email)

Eigelijk wil je dus een perfect profiel creeeren zodat wanneer een eventuele werkgever op je profiel kijkt, het je niet zou kunnen schaden maar kunnen meewerken.Je zal karakter moeten laten zien zonder jezelf al teveel weg te zetten in een bepaalde hoek.

Hyves:

Background
Waarvoor heb je gekozen voor kleuren in plaats van een wallpaper/foto? Wat zegt de kleur over jouw? (1 kleur is vrij onpersoonlijk, wanneer je meerdere kleuren met elkaar combineert zorg je voor een persoonlijk tint)

Informatie
Waarom is nergens je woonplaats vermeld?
Voorgaande opleidingen?

Input
Zou je de inkomende berichten niet nauwkeurig moeten bij houden? Of eens in de tijd je sporen uitvegen. (als mensen zich namelijk vervelen gaan ze berichten uit gastenboeken lezen en vervolgens van profiel naar profiel die berichten lezen).

Mathijs Rotink (e-mail)

Ik vind je project fascinerend… Met mijn 35 jaar kom ik uit een generatie met een dubbele identiteit, een zakelijke (LinkedIn, HRBase) en een privé (Hyves). Ik merk dat deze tegenwoordig steeds meer door elkaar gaan lopen. Jongere generaties (genY) hebben geen last hebben van deze ‘schizofreniteit’. Daar is de grens tussen werk en privé veel vager. Ik hoop eens mijn identiteiten ook te kunnen herenigen. Jouw project geeft wellicht antwoord op de vraag hoe mijn toekomstige profiel er uit moet gaan zien.

Geef een reactie