Programma recruitment charity

Ik schreef hier al eerder over het recruitment charity event van 12 december. Om de wereld te laten zien dat de recruitment industrie echt wel zijn goede kant heeft! Gesteund door vele sponsoren gaan we er een mooie middag van maken. Aan de entertainment kan het niet liggen en om in deze economisch mindere tijden de ‘arme recruiters’ tegemoet te komen is de prijs gehalveerd naar 250 euro per persoon.

Wat is dat nu, het recruitment charity event?

Als eerste is het goed om te melden dat het allemaal voor het goede doel is. We hebben er expliciet voor gekozen geen sterk inhoudelijk programma te maken om te voorkomen dat mensen gaan afwegen of ‘die sprekers’ wel het geld waard zijn. Zijn Nederlanders bereid om voor het goede doel te komen en te geven? Tijd zal het leren. Maar dat wil niet zeggen dat we niet een leuke middag gaan hebben.

De middag is vooral netwerken met de rest van de branche. W&S bureaus (zoals E-people en Salesxeed), arbeidsmarktcommunicatiebureaus (zoals Maximum), recruitment technologie bedrijven (o.a. Broadbean), Recruitment bloggers (Marc en ik zijn er in ieder geval ook), recruitment advies (Rise en Intelligence group) en corporate recruiters (o.a. recruiter van het jaar Mariëlle Sijgers van CDEF/Mindz). Maar laten we niet vergeten, er is ook entertainment.

Want er is een live optreden van Bjorn van Roozen met band. Daarnaast zullen twee kunstenaars ‘live painten’, een schilderij waar op geboden kan worden tijdens de veiling.

Programma recruitment charity

Een veiling die zal worden gehost door Nederlands topmodel Josh Veldhuizen. Deze mooie vrouw zal haar best doen om u, naast de entree, nog wat extra geld uit uw zak te kloppen voor het goede doel: onderwijs in Afrika.

Elke cent die het event opbrengt gaat naar het goede doel. Alles is ten behoeve van het goede doel ter beschikking gesteld. De locatie (Seats2Meet in Utrecht), de catering, de website, de banners, de media aandacht, alles. Dus elke euro gaat direct naar het goede doel.

Dus recruiters, schrijf je in voor het charity event. Want jouw organisatie mag toch niet ontbreken op de website?

Geef een reactie

1 Comment
  • Bas van de Haterd
    says:

    Aanvulling: inmiddels ook het charity steunend: Ingoedebanen, ikki, NR29 (martijn Hemminga) en op persoonlijke titel: Jeroen Sparla van Academic Transfer.

    Helaas zijn er nog steeds een hoop W&S bureaus die vinden dat ze geen 250 euro kunnen missen vanwege ‘de economische omstandigheden’. Het verbaasd me als ik dan eerlijk ben (en irriteert me ook wel). Want laten we eerlijk zijn: de laatste jaren zijn toch bijzonder profijtelijk geweest? En omdat we nu ineens heel even iets van tegenslag hebben moet meteen de hand op de knip?

    En wat is 250 euro nou voor het goede doel? Dat kan toch bijna elk bedrijf wel missen? Dat is 1% van een plaatsingsfee zo ongeveer! Dames en heren recruiters, kom op, schrijf in voor het goede doel!