Research naar het perfecte profiel (bijna klaar!)

Hey,

Even een inventarisatie naar aanleiding van de reacties van afgelopen week. Super bedankt weer!
Ik sta nu ‘echt’ en leuk op de foto, nu de achtergrond nog. De achtergrondkleur van mijn profielen is tricky, de reacties verschillen erg. Dit heb ik naar eigen inzicht opgelost. De filmpjes zijn goed zo. Maar ik moet echt meer informatie over mezelf prijsgeven. Waar woon ik? Met wie slaap ik? En dat allemaal een beetje gezellig gebracht. Bovendien mag ik mij Buzz en andere rommelige secties wel eens opruimen.

Het project is echter nog niet afgelopen. Voor de laatste keer zou ik je willen vragen je ongezouten mening over mijn Hyves-, MySpace-, LinkedIn-, Facebook-, YouTube-, Flickr-, Delicious-, NuJij-, Ekudos-, IKKI-, Plaxo- en Twitter te geven. Bij deze.

Waar kun je reageren? Wel, op elk gewenst profiel en via elk netwerk. Of via de mail (1stfloor@live.nl). Waarom zou je reageren? Omdat je vermeld wordt in een boek. Wie wilt dat nu niet?

Floor
Die jullie nogmaals bedankt.

Hi,

A brief summary of the reactions I got last week. First: thanks! So, my profilepic is ‘real’ and ‘cute’. Now I have to change the background. The wallpaper of my profiles. Tricky, cause the reactions differ. I used my graphic talent for this. The movieclips seem to be ok. I should give you more information about myself. Where do I live? With whom I sleep… Those kind of things, and then friendly put. And I should really clean up My Buzz and other messy sections.

The project isn’t finished. YET. Sorry. For the very last time, I’d like you to give your most honest opinion about my Hyves-, MySpace-, LinkedIn-, Facebook-, YouTube-, Flickr-, Delicious-, NuJij-, Ekudos-, IKKI-, Plaxo- and Twitteraccount! Allright, then.

Where to place your tips/suggestions/complaints? Well, on any network that you’d like to post something on. Or (if it’s fairly rude what you’re about to say) through e-mail (1stfloor@live.nl).
Why react? You’ll be in a book. I mean: Oh My God.

Floor
Thanking you guys.

Geef een reactie