Wall of shame: spits careerevent

Eerder schreef ik hier al over Herbert’s Wall of Shame. Ik vond het een leuk initiatief en juist iemand met de ervaring en kennis van Herbert kan zoiets doen. En nu heeft hij een arbeidsmarktcommunicatie actie erop gezet, dus die wil ik ook met jullie delen. Het Spits / Nobiles career event. Ik had hem al zien hangen en vond hem al walgelijk, Herbert legt nu uit waarom (want dat kon ik niet onder woorden brengen).

Het gaat hierbij om de volgende print campagne

Het concept vind de ware vind ik al jaren vreemd en bijna eng. Het is goed onder woorden gebracht in de volgende quote:

Los van het feit dat ik denk dat weinig jonge mensen zich tegenwoordig nog aangesproken voelen door het uitzicht op Life Time Employment en dit dus een faliekant verkeerde strategische keuze is, is er creatief gezien ook nog wel wat op af te dingen.

Nou ja, lees het stuk maar gewoon bij de Wall of Shame. Voor mij een duidelijk voorbeeld van: dat kan zoveel beter.

Geef een reactie