Beschikbaarheid van sites van uitzendbureau’s

stopwatch De beschikbaarheidscijfers van uitzendbureau’s over oktober zijn weer binnen. En dat betekent dus weer een vergelijking van de resultaten.

En die cijfers hebben betrekking op zowel de uptime als de responsesnelheid van de sites van deze bedrijven

Voor de maand oktober ziet dat er als volgt uit:

image

En wie had gedacht dat Manpower nu bovenaan zou staan? Na maanden stijf onderaan te hebben gestaan ging het verleden maand al een stuk beter. En nu kan het niet beter!

Creyfs staat voor de tweede maal onderaan; en ditmaal met een downtime van 8 uur. Waardoor de site onder de 99% beschikbaarheid is gekomen. Zonde…

In totaal zijn er drie sites met een downtime van 1 uur of meer. Wat een behoorlijke verslechtering is ten opzichte van september. De totale downtime in september van alle sites was minder dan de downtime van Creyfs in oktober. Hmmm…

Geef een reactie

1 Comment
  • Yasumori
    says:

    goed om te zien dat er in nederland ook nog 100% wordt ‘gescored’. Al is het natuurlijk wel zo dat het ‘servicewindow’ ook wel relevant is. lig je eruit tussen 0200 – 0300, dan zul je niet veel kandidaten mislopen. misschien die ene student die net uit de stad komt. waar monitor je de uptime/downtime eigenlijk mee? of heb ik dat in een van de eerdere postings gemist?