And now for something completely different…

Logo en logotype Global Recruitment Conference De komende week wordt voor RecruitmentMatters een bijzondere week. Want van dinsdag tot en met donderdag is er de Global Recruitment Conference, in Amsterdam.

En ik zal daar elke dag aanwezig zijn. Om livebloggend verslag te doen van de workshops (op dinsdag) en de presentaties (op woensdag en donderdag).

Ik zal niets slechts te vinden zijn in de Blogging Shack. wat volgens de organisatoren een plek is where delegates, speakers and sponsors will have access to the Internet for posting thoughts about GRC 2008 (or any other topics) direct to RCE blogs, their own sites or any other blogging outlet. 

Maar die Blogging Shack biedt nog meer:
Super Bloggers from across Europe will be on hand to provide advice to neophytes as well as posting to their own sites.  Bloggers will include Louise Triance and Peter Gold of UK Blogging fame.

Heb je genoeg van al die bloggers, dan weet je nu welke plek je moet mijden! Als je daarentegen zin hebt in een praatje, kom dan zeker even langs; want ik zal natuurlijk wel met regelmaat in de Shack te vinden zijn.

Geef een reactie

2 Comments