Gratis naar recruitmentcharity dankzij Freelance Today

Freelance Today is een nieuwe freelancers portal (start-up, nog in bèta) met een groot hart. Toen ik afgelopen week met één van de oprichters, Simone Pourier, sprak en haar vertelde over het Recruitment Charity Event was ze meteen enthousiast. Kinderen met minder kansen gaan haar aan het hart. Maar op 12 december kan ze niet zelf aanwezig zijn. Toch heeft ze 250 euro betaald om een kaartje te kopen, want een goed doel moet je steunen, vindt ze. Daar zijn wij vanuit de goede doelen natuurlijk erg blij mee, maar we willen natuurlijk ook een zo vol mogelijke zaal. Dus hebben we besloten dat kaartje te verloten.

Dus reageer op dit artikel waarom jij graag gratis naar het Recruitment Charity Event wil (en de 250 euro daarvoor niet zelf kan betalen). Het Recruitment Charity Event, een middag netwerken met de Nederlandse recruitment industrie, in ieder geval die met een groot hart, onder het genot van een hapje, drankje, wat live muziek, afgesloten met een veiling onder leiding van topmodel Josh Veldhuizen.

Simone zal de leukste / beste reactie waarderen met haar kaartje voor het Recruitment Charity Event.

Zorg natuurlijk dat onder je reactie een valide e-mail adres zit, want daarop zullen we je benaderen als je wint. De reacties hiervoor staan open tot en met woensdag de 19e november. Daarna zullen we de beste reactie belonen met het kaartje van Freelance Today.

Geef een reactie

5 Comments