Gedachten van een kenner: Monsterboard makeover

Logo Moster oud Gisteren sprak ik met Kevin Wheeler. En natuurlijk vroeg ik hem ook naar zijn gedachten over de makeover van Monster. En dat leverde natuurlijk een interessante discussie op.

Ik was vooral benieuwd of Kevin dacht dat Monster zich hiermee opnieuw zou kunnen uitvinden. En hij stelde me niet teleur. Hoewel hij antwoordde met een vraag: Hoeveel marktleiders hebben zichzelf opnieuw kunnen uitvinden?

Het antwoord van een orakel; maar de gedachte erachter is duidelijk. En het antwoord op de vraag is: heel, heel weinig.

Triple bypass?
Laten we er maar vanuit gaan dat er een verandering van het DNA voor nodig is. En dat betekent dat je in een ander organisme moet veranderen; wat natuurlijk buitengewoon gevaarlijk is.

Verder gaf Kevin aan dat Monster ten aanzien van contract renewals er wel eens een slagaderlijke bloeding kan ontstaan in de komende maanden.

En er is natuurlijk in de afgelopen periode een leegloop aan talent geweest bij Monster

Een complete makeover in een economisch riskante tijd met een leegloop is bepaald een uitdaging

Trovix?
Verder vroeg ik natuurlijk ook naar zijn take op de recente overname van Trovix door Monster. En dan vooral naar de extreem hoge prijs.

Kevin was positiever gestemd over Trovix, maar had ook geen verklaring voor de hoogte van het bedrag. Dus dat blijft voorlopig een mysterie. Hoewel ik nog steeds hoop (en verwacht) dat Monster een rationele verklaring heeft.

Wat gaat het worden?
Geen idee natuurlijk, maar ik wordt steeds nieuwsgieriger naar de lancering van het nieuwe Monster op 10 januari. Nog veel teveel nachtjes slapen.

Geef een reactie

1 Comment