Luke Mckend interview

Op de Global Recruitment Conference had ik de eer Luke McKend van Google te interviewen. Luke is in de UK industry head for recruitment. Omdat dit blog (nog) geen video aan kan, link ik even naar het artikel op marketingfacts waar ik ook een samenvatting heb geschreven.

Geef een reactie

1 Comment
  • Willem Blom
    says:

    Hi Bas,
    Ben het eens met de visie die Luke schetst over het gebruik van AdWords voor recruiters. En bijkomend voordeel van AdWords is dat het via de Conversion Optimizer mogelijk is om direct door te meten wat het rendement op de kliks is. Zo hebben we net een succesvolle AdWords campagne afgerond voor een grote Nederlandse multinational waarmee we 60 kandidaten hebben geworven. Ten opzichte van de uitgaven aan traditionele media scoorde AdWords hiermee beduidend beter.