Video CV’s met reclame?

Home made video’s zijn tegenwoordig big business. YouTube weet er alles van. Maar zou het niet leuk zijn om geld te verdienen met die in elkaar geprakte visuele nonsens?

Nou, dat kan. Althans, als ik de redelijk geeky site ZunaVision moet geloven. Want daar geven een tweetal Standford techneuten op volstrekt vage wijze uitleg over hun toepassing: reclameboodschappen in video’s plakken.

En da’s natuurlijk heel erg aardig. Vooral omdat de heren verzekeren dat die reclameboodschappen naadloos in de video worden gemonteerd. Geen idee of dit allemaal echt is; maar het ziet er wel indrukwekkend uit:

  

Ik heb zelf ook nog even geprobeerd om een reclameboodschap in een video te prakken; en dat kan ik alleen maar door uit een vaste lijst reclame’s en een vast lijst video’s te kiezen:

image

Dus dat kan makkelijk gefaked zijn. Overigens was na 10 minuten mijn geselecteerde combinatie nog steeds aan het processen; dus heb ik het maar opgegeven:

image

Handig voor video CV’s
Maar hoe kan je dit nou toepassen voor online recruitment? Nou, aan de kant van recruiters en intermediairs zie ik talloze, volstrekt overbodige, mogelijkheden.

Maar die werkzoeker, die kan er wel wat mee! Want je kan gewoon professioneel solliciteerder worden. Een paar reclameboodschappen in je video CV en rondstrooien dat ding.

Als je voor elke impressie een bedrag krijgt van elke reclamemaker kan je van solliciteren je beroep maken! Vanuit de luie stoel. Heb je toch nog wat aan je CV op een vacaturesite…

Geef een reactie

5 Comments