Vacaturesites in november: er zit kou in de lucht

stopwatch En hoe is het de vacaturesites in de maand november vergaan? Nou, dat valt eerlijk gezegd behoorlijk tegen. Althans, vergeleken met vorige maand; waar het beeld al niet te rooskleurig was.

En helaas, helaas, ook deze maand gaat de rode lantaarn weer naar Megajobs. Met afstand…

Want dit zijn de cijfers:

Statistieken over november 2008

In plaats van JobbingMall wordt voortaan Careerbuilder gebruikt.

En daaruit wordt duidelijk dat Megajobs weer hard onderuit is gegaan. Waar vorige maand nog een uptime% van 99,06 werd gehaald is het nu bijna een vol procent lager.

Monsterboard en Totaljobs handhaven ook nu hun 100% uptime status. Van harte! En dat ook nog eens met een heerlijk snelle responsetijd.

En voor het eerst sinds de lancering heeft NUwerk een steekje laten vallen; zij het miniscuul. Want een downtime van 5 minuten is natuurlijk zeer beperkt.

JobTrack is weer op haar oude niveau terecht gekomen nadat ze vorige maand beneden haar status scoorde (99,68%); waarschijnlijk als gevolg van  de introductie van de nieuwe interface.

Jobbnews laat een relatief slechte performance zien; maar dat heeft te maken met een vreemde periode waarin de site een ongekend trage response vertoonde. Een probleem wat ondertussen verholpen lijkt te zijn.

Conclusie
Ook deze maand vallen de beschikbaarheidsscores behoorlijk tegen waarbij Megajobs onveranderd de kroon spant.

Geef een reactie

1 Comment