And the winner is:

De jury, bestaande uit Bas Westland, Saskia Buijl, Gertjan van Laar, Michel Rijnders en Ronald van Schaik (Ruben Timmerman was helaas niet aanwezig, maar wel heel erg deel van de jury), komt naar voren. Het is tijd voor het uitreiken van de prijzen. Dat is een lijstje en champagne. En een echte schaal voor de beste digitale sollicitatie-ervaring.

De eervolle vermelding gaat naar:
TamTam

Beste digitale sollicitatie-ervaring:
Tennet

Geef een reactie

4 Comments
 • Bas van de Haterd
  says:

  @Paul: ik denk dat je hiermee bedrijven als TenneT en Reed Business wel beledigd, door ze niet professioneel te noemen 🙂

  Maar je bedoeld de intermediairs. Het probleem is dat je daar dan natuurlijk ook grenzen moet trekken. Want moeten jobboards dan ook mee doen? En is een jobboard nog op enige manier vergelijkbaar met een corporate careersite? Die scoren dan slecht, want ze hebben niets over de sfeer van het bedrijf, etc.

  Overigens is er natuurlijk een uitzondering op de regel, elk bedrijf mag meedoen voor eigen vacatures. Dus staffplanning mag meedoen als ze zelf een functie voor zichzelf werven. Vorig jaar echter bleek dat de partijen die zich daarvoor hadden ingeschreven heel slecht scoorde, omdat hun sites gericht zijn op werving voor derden.

 • paul van oosterhout
  says:

  Ik vind het wel nog steeds jammer dat professionele partijen niet mogen deelnemen. Deels begrijpelijk maar ook wel jammer.

  Dat neemt de knappe prestatie van beide partijen niet weg natuurlijk dus van harte!