Exit: Monster, enter: Stepstone

Monsterboard is definitief vertrokken van Funda. Na de aankondiging van RecruitmentToolbox heb ik regelmatig op Funda gekeken, en vandaag is het dan zover:

advertentie StepStone

Aan de rechterkant staat het bewijs; een advertentie van StepStone op de plaats waar traditiegetrouw Monsterboard te ‘bewonderen’ was.

Daarmee is StepStone de eerste klant die gebruik maakt van het recent afgesloten contract tussen Funda en RecruitmentToolbox.

Binnenkort maar eens aan StepStone vragen wat dit nou aan (relevante) traffic heeft opgeleverd. Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

11 Comments
 • Leon Willemsens
  says:

  Ik geloof dat ik het niet snap. Waar is die heisa nou om? Er is een banner ingekocht voor Stepstone via doubleclick…. Ja, en toen? Wat is hier nieuwswaardig aan in de context van recruitment? Dat kan toch al jaren? Volgens mij heb ik dat al eerder gezien, los van de Monster vacatures tussen de resultaten.

 • Kaan
  says:

  @Michiel,

  Wat betreft adverteren mbt arbeidsmarktcommunicatie, via Monsterboard kan men adverteren zoals dat bekend is. Via Knollenstein of Jobbrokers kan men nu ook tekst banneren (lees corporate branding, employment branding). Dit contract is gesloten tussen Funda en Recruitment Toolbox.

  Het woord exclusiviteit is, daar er een contract is tussen Monsterboard en Funda, niet van toepassing.

  Ik heb dit direct gecorrigeerd op mijn website, dat is het prettige van een eigen CMS. Dus zou je Funda willen bellen ivm adverteren mbt arbeidsmarktcommunicatie, dan kun je kiezen nu.

  Misschien een idee dat jij je CMS ook gebruikt? 
  De link werkt niet, misschien dat het geen plus is maar een min 😉

  Last but not least, mijn naam is Kaan, met dubbel A, dat ter zijde.

 • Michel Rijnders
  says:

  Ha Kahn, bedankt dat maakt het enigszins duidelijker! Houdt dat contract in dat als ik Funda zou benaderen voor een advertentie m.b.t. arbeidsmarktcommunicatie dat dat alleen via jullie kan? Is die exclusiviteit er

  Je kan de url intikken of aanklikken om te zien hoe hij er nu uitziet http://www.recruitment+toolbox.nl. Het is al 1 december geweest, maar mijn eigen deadline heb ik niet gehaald. Je moet nog even geduld hebben, het is geen bedrijf dus dat legt de lat wat minder hoog qua tijdsdruk.
   

 • Kaan
  says:

  @Michiel,

  Allereerst hebben we (lees Recruitment Toolbox, zonder een streepje in het midden ;), een contract gesloten met Funda. dit contract houdt in dat de advertentieruimte bedoelt voor arbeidsmarktcommunicatie via Recruitment Toolbox verloopt. 

  De advertentieplaatsingen (lees bannerruimte) is middels de techniek van de Knollenstein Exposureshop of via Jobbrokers plaatsbaar op Funda.

  Zoals al eerder uitgelegd is de Recruitment Toolbox continue op zoek naar diensten die (corporate) recruiters kunnen helpen met het werven en/of selecteren. Funda is een mooie aanvulling.

  Heb je vragen dan hoor ik het graag, dan ben je misschien ook niet direct geneigd om dingen vte gaan suggereren.

  Last but not least, is 1 december niet al geweest? Ik ben benieuwd hoe je Recruitment-Toolbox site eruit ziet.

  Ik hoop dat dit antwoord dan ook duidelijk genoeg is?

  Recruitment T

 • gijs bos
  says:

  StepStone koopt in via Recruitment Toolbox.

  Als het goed gaat, dan maak ik de resultaten niet publiek, dat zorgt alleen maar voor meer opwaartse druk op de prijzen  😉

  Als het slecht gaat, dan zeg ik ook niets en heb ik weer wat geleerd 🙂

 • Michel Rijnders
  says:

  Die exclusiviteit was per definitie niet waar of gebakken lucht. In ieder geval zal er nooit sprake zijn van exclusieve vacatureplaatsingen. En een contract als reseller voor funda-advertising is bij mijn weten ook niet exclusief. Die exclusiviteit moet waarschijnlijk gezocht worden in iets als ‘de enige recruitment toolbox die optreedt als reseller voor advertenties op funda’. De toegevoegde waarde zie ik wederom niet. Maar goed misschien mis ik iets. Ik ben trouwens wel benieuwd wat de extra fee is voor plaatsen via recruitment toolbox en of ze hiervoor enige toegevoegde waarde leveren.