Trainingen en workshops lekker goedkoop?

Mogelijk dat u de promotie van het charity event inmiddels beu bent, sorry, nog één weekje, dan is het voor dit jaar weer over.

Maar het is nu mogelijk om, tegen veel minder kosten dan normaal, een paar goede recruitment trainingen en/of workshops te regelen. Dankzij het recruitment charity event, zelfs als u daar niet bij bent. Want een aantal van de zaken die voor het goede doel beschikbaar zijn gesteld, worden online geveild via Speurders. Onder andere een training recruitment in sociale netwerken door Ricardo Risamasu en mijzelf.

Dus voor de bedrijven die niet de volle mep willen betalen voor een aantal zaken is nu de kans om te bieden op een aantal interessante zaken en daarmee het goede doel nog te steunen. De 4 zaken die online geveild worden zijn:

Media pakket voor marketing functies t.w.v. 8.000 euro
Recruitment audit t.w.v. 4.500 euro
Training recruitment in sociale netwerken t.w.v. 4.500 euro
Workshop sociale netwerken en nieuwe media t.w.v. 4.500 euro

Voor wie wel op het event aanwezig is kan ook meebieden op prachtige schilderijen, een beeld en full page advertentie in Werf& en nog veel meer.

Geef een reactie