Monsterboard gaat vacatures op Webwereld plaatsen

Logotype Webwereld Na het verlies van de outlets Werk.nl en Funda slaat Monsterboard nu keihard terug: Vanaf medio januari kunnen bezoekers van Webwereld ICT vacatures van Monsterboard doorzoeken via een nieuwe sectie binnen de website.

En er is meer: bij artikelen op Webwereld worden dan ook ‘passende’ vacatures getoond. Op zoek naar de bekende illusie: de passieve werkzoeker.

Geef een reactie

1 Comment
 • Bas van de Haterd
  says:

  Shit, heb ik net een veel uitgebreider stuk geschreven (en ook eens wat minder negatief), ben je me net voor.

  Nou, die passieve werkzoeker, jij gelooft er niet in, ze zijn er genoeg. Maar goed, ik vind het een zeer slimme zet. Monsterboard is al jaren the place to be voor IT’ers. Dat hoor ik zowel van IT’ers als van IT recrutiers. Is ook een catch 22 natuurlijk, IT’ers vinden er de meeste en beste vacatures, recruiters daardoor de beste IT’ers 🙂

  Maar met het IT carrière platform, slim gelanceerd door VNU en met anderen erbij, werd daar aan geknabbeld. Dus een goede, defensieve, zet van Monsterboard om deze lucratieve markt vast te houden.

  En IDG zal ongetwijfeld goed betaald krijgen voor de traffic, dus ook slim.

  De vraag is nu: hoe relevant gaan de vacatures getarget worden. Immers, bij artikelen over C# moeten dan ook .net developer vacatures getoond worden lijkt me. Bij artikelen over apache servers weer systeembeheer functies, etc. Dan haal je echt rendement.