Floor is erbij: Recruitment Charity Event. Chris trouwens ook. O, en Marc.

Vandaag vindt het Recruitment Charity Event plaats in Utrecht (Seats2Meet). En IKKI is erbij. Je kunt rondwandelen bij verschillende stands om je bod uittebrengen op bijvoorbeeld een schilderij dat live gemaakt wordt.

Een deel van de veiling was online al gestart. De must-haves? Een in company training van Ricardo Risamasu & Bas van de Haterd (overigens ook initiatiefnemer) over recruitment in sociale netwerken, een groot mediapakket van Marketing Tribune en Marketingfacts voor het bereiken van marketeers, een recruitment audit van E-People en een workshop nieuwe media en sociale netwerken door Ronald van den Hoff & Bas van de Haterd.

Daarnaast zal topmodel Josh Veldhuizen een aantal zaken veilen op het event zelf. Ik was in gesprek met Marco van Hurne, maar die is zijn aandacht kwijt… Goed, ze veilt dingen. Te weten: een gesigneerd shirt van wielrenner Stef Clement
, een beeld (dankzij Maximum)
, een schilderij (dankzij Mindz.com)
. De eerder genoemde live geschilderde schilderijen
, een gesigneerd boek: de headhunter en de dode bestuurder (dankzij SalesXeed & DPSC)
, een bijrol in de opvolger van ‘De headhunter en de dode bestuurder (dankzij SalesXeed & DPSC)
, een full page advertentie in Werf&
 en een dag brainstorm locatie incl. catering voor 10 personen (dankzij Seats2Meet.com).

Maar wat is dan dat goede doel? Teachers 4 Teachers is, sinds 2003, een samenwerking tussen Nederlandse en Keniaas onderwijs. Teachers 4 Teachers stimuleert de onderwijskundige ontwikkelingen op de scholen door onderwijsgevenden uit Nederland en Kenia met elkaar in contact te brengen. Door deze samenwerking wordt het onderwijs in beide landen verrijkt.

Recruitment Charity Event
Seats2Meet, Utrecht
14:00 – 18:00

Geef een reactie

13 Comments