Carp* gooit het roer om!

De laatste papieren Carp* editie lag twee weken geleden bij mij in de brievenbus. De carriereglossy gaat met goede moed door op internet. Carp* gooit het roer dus om. En doet dat meteen goed met een workshop:

Speel je zelf ook wel eens met de gedachte het roer om te gooien in je professionele- of privéleven? Dan heeft Carp* een geweldige kans voor jou! Je kunt met 25% korting de workshop Het Roer Om – die speciaal voor Carp* wordt georganiseerd – bijwonen (je betaalt €75). Geef je voor 30 december op door een mail te sturen met jouw naam, adres en telefoonnummer naar reageren@carp.nl. Iedereen die zich aanmeld (t/m 30 december) voor de nieuwsbrief via www.carp.nl/roerom maakt kans op 1 van de twee gratis plekken bij de workshop.


De workshop vindt plaats op 30 januari 2009 in Amsterdam. Deze eendaagse workshop Het Roer Om is voor iedereen die van koers wil veranderen en zijn dromen wil realiseren, of dat nu in je werk is of op persoonlijk gebied. Workshopleider Erik Bos kan je uit eigen ervaring vertellen welke belemmeringen je bij jezelf tegenkomt en hoe je deze kunt doorbreken. Tijdens deze inspirerende workshop ervaar je zelf wat je in huis hebt en wat je nodig hebt om het roer om te gooien. Dus ook al weet je nog niet precies wat je wilt of heb je moeite met kiezen: je bent van harte welkom!

Kun je er om een geldige reden niet bijzijn? Vrees niet, uw razende reporter doet verslag op locatie.

Geef een antwoord