Een oproep

Zoek jij een baan en heb je op dit moment geen werk? Of ken je iemand in zo’n situatie? Misschien is deze oproep dan wel voor jou bedoeld!

Ik ben op zoek naar werkzoekers die hun ervaringen met online recruitment op RecruitmentMatters willen delen. Gastbloggers die vanaf ground zero de impact van een economische recessie op hun sollicitatie inspanningen beschrijven.

Het lijkt me buitengewoon waardevol om te horen hoe werkgevers omgaan met de veranderingen in het economisch klimaat. Richting werkzoekers wel te verstaan. Verdwijnen goede manieren als sneeuw voor de zon of is respect in tijden van gepercipieerrde overvloed aan personeel ook nog heel gewoon?

Afijn, ik denk dat het wel duidelijk is. Dus ben jij op zoek naar werk, of ken je iemand? Laat het me weten.

Reageren kan via de reactie mogelijkheid onderaan deze posting of via het contactformulier.

Geef een reactie