Vacaturesites in december: het gaat nog steeds magertjes

stopwatch Hoe is het de vacaturesites in de laatste maand van 2008 vergaan? Nou, de resultaten zijn divers; maar het algemene beeld is nogal magertjes vergeleken met november 2008. En die maand was al een hele slechte.

En Megajobs blijft maar stijf onderaan staan. Met wederom droefmakende cijfers. Jammerlijk…

En zo zien de cijfers er voor december 2008 uit:

image 

Opvallend is de lage score van Totaljobs, die toch gebruikelijk tegen de 100% scoort; maar de afgelopen maand bijna een uur uit de lucht is geweest.

Net als verleden maand zijn er 5 sites die meer dan 1 uur uit de lucht zijn geweest; maar de totale downtime is aanzienlijk groter door de langdurige uitval van zowel Stepstone als Megajobs. Deze maand komt op bijna 30 uur downtime uit, vergeleken met iets meer dan 20 uur in november!

En wederom spant Megajobs de kroon, dit keer met bijna 20 uur downtime. En dat ziet er zo uit:

Uptime Megajobs december 2008 Een enorm rafelige bovenrand; het aantal downtimes is werkelijk gigantisch. En als je dan naar de responsetijden kijkt, zie je dat de downtimes veelal samenvallen met zeer trage responsetijden:

Responsetijden Megajobs december 2008

Terwijl de basis responsetijd duidelijk onder de 2 seconden ligt komt het gemiddelde op 2,5 seconde uit door de extreme variatie in responsetijden.

De vraag is wanneer Megajobs eindelijk een stabiele site weet te realiseren, want deze situatie is feitelijk al maanden aan de gang.

Geef een reactie

1 Comment