Monster: mijn feiten

Op 29 december 2008 heb ik mijn nieuwe CV geüpload op de site van Monster. Inmiddels is dat CV 23 keer bekeken en heb ik één maal de telefoon over horen gaan. Een headhuntersagency uit England … bedankt, maar daar heb ik voorlopig nog geen interesse in! Is de titel “HR Talent zoekt nieuwe uitdaging” niet pakkend genoeg? Kun je een Monster-profiel aantrekkelijker maken dan slechts de gegevens in te vullen? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

2 Comments
  • Lodi Planting
    says:

    @ Bas: bedankt voor je reactie! In eerste instantie had ik  de titel van mijn CV aangepast in één van de functietitels waar ik interesse in heb, maar dit werkt te beperkend én dan blijf ik in de HR termen hangen, dus ik heb hem inmiddels aangepast aan de sector dat mijn voorkeur heeft.

  • Bas van de Haterd
    says:

    Ik zou een term als HR talent niet snel gebruiker persoonlijk. Ik zou meer iets erin zetten rondom functies die je zoekt. Overigens is mijn ervaring dat bepaalde functie categorieën (IT, harde techniek, marketing) eerder gevraagd worden dan andere (HR bijvoorbeeld). Dat is een minder gewild beroep in Nederland (en vast ook België) bij bedrijven. Dus het is meer waarschijnlijk een kwestie van zelf solliciteren, niet afwachten tot je benaderd wordt.