Eerste blik op nieuwe Monster

Zo ziet het er uit op de Amerikaanse site. De nieuwe Monster look:

Homepage Monster nieuw

De komende dagen zal ik uitgebreid kijken of Monster zijn claim to new fame waar kan maken:

In 1994 vonden wij online recruitment uit. Binnenkort brengen we het naar het volgende niveau. Met nieuwe, krachtige carrière management tools, vernieuwde search en match technologie en een volledig vernieuwde site beleving. Alles ontwikkeld om meer uit je carrière te halen.

Geef een reactie

4 Comments
  • Jan-Willem
    says:

    Volgens mij is het werkgeversgedeelte van de site nog ongeveer zoals de oude site?? Matcht in elk geval niet met de nieuwe lay-out van het werkgeversgedeelte…..

    Vraag me wel af of de widgets voor de gemiddelde gebruiker niet een brug te ver is? Zelf vind ik ze een mooie toevoeging.

    Maar om nu de termen revolutionair en dergelijke te gebruiken vind ik erg ver gaan….. En mijn leven zal er ook niet echt door veranderen, ben ik bang….

    Die “nieuwe manier van zoeken” is volgens mij 10 jaar geleden al op Startpagina gehanteerd, het lijkt dus erg op Startpagina, zoals het gepresenteerd wordt.

    Wat me verder opvalt, is dat ze helemaal geen banners meer hebben op de site, of mis ik iets?

    Zitten ook nog wel erg veel bugs in de site en de site is ook erg traag….

  • Marc Drees
    says:

    @Jolande:
    Het voordeel is wel dat met de nieuwe manier van vacatures zoeken wel het totaal aantal vacatures kan worden bepaald dat op Monsterboard staat. Het is een rotklus maar ik heb niet langer Marktplaats nodig.

  • Jolande de Ruyter
    says:

    Ik heb even heel snel gekeken en wat mij opvalt:
    Nergens meer productinformatie voor werkgevers (of heb dit over ht hoofd gezien??); ik denk dat je nu eerst een account aan moet maken. Wel heeft men de statistieken van febr.08 vervangen voor statistieken van sep08. Wederom niet recent; in dit rijtje zie ik trouwens geen aantallen geplaatste vacatures. Waarom doen ze hier toch zo geheimzinnig over?