Geduld is een schone zaak…

Het is in ieder geval een spreekwoord dat van toepassing is op de lancering van de nieuwe Monsterboard site. Want toen ik vol verwachting mijn laptop in een ijskoude woonkamer opende, was dit alles wat ik te zien kreeg:

Mededeling homepage Monsterboard

Irritant, want blijkbaar was de Monsterklok om aan te geven dat ze vanaf uur nul zouden beginnen met de veranderingen. Als je als werkzoeker lekker zou zijn gemaakt met de melding van Monsterboard dan zit je nu met een kater.

Een stukje onhandige marketing, om het nog vriendelijk te zeggen.

Overigens ben ik blij om te zien dat de Nederlandse vertaling minder bombastisch is dan de Engelse:

Engelse versie Monster gaat mijn leven verbeteren, Monsterboard is mij beter van dienst bij mijn carrière. Als nuchtere Hollander ga ik toch echt voor het laatste.

Geef een antwoord