Oprecht geluk of gratis misleiding?

Wie o wie is Jaap ten Horn?

Jaap ten Horn (35 jaar en technisch autoCAD tekenaar) is dankzij Carrierescout aan een baan gekomen. Althans, dat wil Jaap ten Horn ons doen geloven: image

De boodschap hierboven komt van het Werk.nl forum. Maar ook bij Startkabel.banen roept Jaap hoe blij hij is met Carrierescout:

Oktober vorig jaar heb ik mijn CV geplaatst op monsterboard en nationale vacaturebank. Ik kreeg veel reacties van intermediairs. Ik was in eerste instantie erg verblijd met de positieve reacties op mijn CV maar kwam er al snel achter dat veel partijen geen concrete openstaande vacatures voor mij hadden. Ik ben toen door verder gaan zoeken om direct in contact te komen met werkgevers en kwam uit op een nieuwe website. Op Carrierescout.nl heb ik mijn CV gezet en kon ik direct door werkgevers benaderd worden en wat nog mooier was is dat ik zelf direct kon solliciteren op diverse vacatures bij echte werkgevers (dus zonder intermediairs). Uiteindelijke heb ik mijn baan gevonden via deze website en kreeg veel positieve reacties van mijn nieuwe werkgever. Deze manier van werven had hem immers een hoop geld bespaard.

Nou, nou, onze Jaap is wel heel erg gelukkig. En wat weet hij veel van online recruitment…

Hoe hoe is hij in godsnaam op Carrierescout gekomen? Die site heeft nauwelijks tot geen bezoek (een Alexa ranking van 4.425.000) dus Jaap kan heel erg goed zoeken… Wat ook weer vreemd is; want Jaap ten Horn is niet op Internet te vinden. Tenminste, het is mij niet gelukt.

Is Jaap ten Horn een blije gebruiker? Of bestaat Jaap ten Horn absoluut niet? Ik heb zeer sterke vermoedens dat hij niet bestaat; maar zeker weten doe ik het niet. Dus wie Jaap kent; laat hem reageren!

Geef een reactie

6 Comments