The making of RecruitmentLab: private beta!

Logotype RecruitmentLab Begin volgende week gaat de private beta van RecruitmentLab van start. IJs en weder dienende. Onstuimig heeft de laatste weken keihard gewerkt om de onvolledigheden en last-minute wijzigingen in de site te verwerken.

En als trotse maar kritische vader zit ik natuurlijk bovenop elk detail wat mij niet zint. Daar zullen ze bij Onstuimig al zo hier en daar grijze haren van hebben gekregen. En ze zijn allemaal nog zo jong…

Er moet mij ook een enorme mea culpa van het hart. Ik heb met de start van de ontwikkeling van RecruitmentLab aan Onstuimig gevraagd om een holding page live te zetten waar mensen zich konden aanmelden.

En ik had mezelf beloofd om iedere twee weken een ‘nieuwsbrief’ te sturen naar alle mensen die zich daar hadden ingeschreven. Wat ik precies 1 keer heb gedaan…

Aan iedereen die zich vol hoop en verwachting hebben ingeschreven: mijn oprechte excuses. Hierin toont zich een groot manco van mezelf: veel willen, maar niet alles kunnen. Tijd is mijn grootste vijand, of eigenlijk mijn veel te optimistische verwachting van de hoeveelheid tijd die ik denk nodig te hebben.

Maar aangezien tijd ook ‘prioritijd’  kan worden gezien, betekent het dat ik hier onvoldoende prioriteit aan heb gegeven. En dat laat zien dat ik als marketeer absolute bagger ben.

Maar genoeg gejammer. Want er is wat mij betreft vooral reden tot feest!

Ik wil een beperkt aantal mensen uitnodigen om aan de private beta deel te gaan nemen. Die ga ik selecteren uit de mensen die zich ondertussen hebben aangemeld.

Heb je je nog niet aangemeld maar ben je nieuwsgierig genoeg om een bijdrage te willen leveren aan die private beta; meldt je dan alsnog aan of reageer gewoon op deze posting.

Geef een antwoord

1 Comment