Nog een sterk staaltje van Adecco

Nog een sterk staaltje van Adecco ?! In het oude jaar heb ik een vrijblijvend gesprek gehad met de verantwoordelijke voor IT executive search binnen Adecco. Het was een warm en aangenaam gesprek. Ik had wederom voor ‘de klik’ gezorgd, maar tijdens dat gesprek kwamen we tot een unanieme conclusie: ik was op zoek naar iets anders. Gelukkig is Adecco wereldleider op het gebied van Human Resources, dus ik kon bij zijn collega terecht. Hij (de verantwoordelijk) zou contact met haar (de collega) opnemen en de situatie uitleggen, waarop zij (de collega) mij binnen de drie dagen zou contacteren.

Inmiddels zijn we een ruim een maand verder en zit ik nog steeds op dat telefoontje te wachten. Natuurlijk ben ik al die tijd niet passief geweest ten opzichte van andere vacatures, maar ook niet ten opzichte van Adecco zelf. Ik heb hem verschillende keren gemaild met de vraag: wat de huidige stand van zaken? Weet je dat jouw collega mij nog steeds niet heeft gecontacteerd? Maar tevergeefs.

Gisteren kreeg ik daar alsnog een antwoord op:  “Sorry voor het late antwoord. Ik heb net nog contact opgenomen met de collega’s en helaas hebben ze geen opportuniteiten op deze moment”. Jammer Adecco weer een gemiste kans!

Geef een reactie