Monster: mijn feiten (3)

Na een tip van Tessa Faber op mijn post “De juiste CV titel?” had ik wederom mijn CV-titel aangepast (van: “HR Talent zoekt nieuwe uitdaging” naar: “Resultaatgerichte HR professional met IT-affiniteit en internationale ervaring”). Acht dagen later is mijn CV 61 keer bekeken. Op zich geen schokkend meervoud, maar ik ben wél nog drie keer gebeld geweest, waarvan één van deze telefonisch aangeboden functies mij zeer aansprak. Het betreft een rekruteringsmanager positie voor een IT detacheringsbedrijf in het Gentse (België). Momenteel wacht ik nog op een functieomschrijving per email, zodat ik de functie goed kan bestuderen en mijn eigen maken. Want zodra ik positief gehoor geef aan deze functie wacht mij een zwaar selectieproces met vier verschillende interviews en een asessment. [wordt hopelijk vervolgd]

Geef een reactie