Personal Branding borrel van ikki.nl

“Personal Branding is een manier van denken. Je gaat bewust aan de slag met het beeld dat je bij anderen oproept. Je wilt zichtbaar maken waar je uniek in bent. Je gebruikt je persoonlijkheid, je kennis en ervaring om je te onderscheiden, je doelstellingen te bereiken en successen te boeken. Bij personal branding gaat het erom dat je jezelf presenteert als een merk.”
Tom Scholte

 En dat is het thema van de IKKI borrel van 5 februari. In navolging van de vorige borrel (over de omkering en wanneer je daar dan klaar voor bent) zijn er sprekers present en zijn er hapjes en drankjes. 

Gepassioneerd loopbaancoach en oprichter van Making Sense Coaching; Tessa Faber vertelt haar verhaal over hoe zij zichzelf ontdekte en haar merk in de markt heeft gezet. Tom Scholte, dé Nederlandse Personal Branding Specialist, zal deelnemers van deze borrel leren hoe ze hun positie kunnen versterken. Zowel binnen als buiten hun eigen organisatie. En uw eigen jonge RecruitmentMatters reporter doet uit de doeken hoe je het perfecte profiel creëert. 

Deelnemers aan de netwerk borrel van 5 februari krijgen een eigen personal branding campagne op Google kado. Wat je daarvoor moet doen?
1.  Kom naar de borrel
2.  Maak of update je CV op ikki
3.  Vertel IKKI in de aanmeldingsmail wie je bent in een Elevator Pitch van maximaal 35 karakters en geef ons drie zoekwoorden waarop je op internet gevonden wilt worden.

Meer informatie en tips voor je Elevator Pitch vind je op ikki.nl.

promotieborrel

Geef een reactie

3 Comments