Cijfers RecruitmentMatters januari 2008

Zo na het afsluiten van de eerste maand in het nieuwe jaar is het aardig om even terug te kijken op de resultaten. En naast die van vacaturesites is er natuurlijk ook altijd nog het eigen weblog.

Dus vandaag maar weer eens een deep dive in de resultaten van RecruitmentMatters. Met als eerste de beschikbaarheidscijfers.

Beschikbaarheid en performance
Wederom geen 100% beschikbaarheid; dat lijkt maar niet te kunnen lukken:

RecruitmentMatters uptime januari 2009Het lijkt niet veel, en 35 minuten downtime is dat ook niet, maar de teller blijft steken op 99,92% uptime. En da’s minder dan 100%…

De responsetijden laten nogal rafelig beeld zien wat inherent is aan het grote aantal afbeeldingen die op RecruitmentMatters worden geplaatst:

Responsetijden RecruitmentMatters januari 2009

En met een ferme uitzwaaier op 5 januari rond 5,5 seconden; vlak voordat er een korte uitval van de site was.

Bezoekersaantallen
Die gaan nog altijd heel erg fijn; zelfs met de relatieve rust van Oud en Nieuw hierin nog meegenomen:

RecruitmentMatters: Bezoekcijfers januari 2009En dus is het aantal unieke bezoekers voor het eerst zelfs boven de 11.000 gekomen. En die bezoekers komen natuurlijk vanuit allerlei bronnen; waarbij hieronder de belangrijkste 10 zijn weergegeven:

image Tja, zonder Google kom je niet ver. Zoveel is wel duidelijk.

Helaas neemt met de toegenomen populariteit ook het aantal spam meldingen toe. Gelukkig neemt Akismet hiervan vrijwal allen voor haar rekening; wat voor januari in totaal 601 spam meldingen betekende.

Geef een antwoord

1 Comment
  • Jolande de Ruyter
    says:

    Mooie cijfers; in vergelijking met mij heb je een mooie uptime-score! Helaas had mijn hoster in januari een groot aantal Ddos aanvallen (vraag me niet wat het is) waardoor mijn uptime maar 99,2% is. Eerst was de aanval gericht op één klant, daarna diverse aanvallen op het netwerk. Dit is vanaf begin januari; men is druk bezig met aanpassingen etc, maar tot op heden heb ik  slechts 1 op de 3 dagen 100% uptime :-(….