RecruitmentMatters is (bijna) niks waard. Zegt Stimator

Hoezo zit er waarde in bloggen? Met behulp van Stimator heb ik even de waarde van RecruitmentMatters berekend; en dat na meer dan een jaar hard werken:

Stimator waarde berekening RecruitmentMatters In dollars wel te verstaan… Dus da’s niet veel voor een hoop moeite…

Natuurlijk volledig gefrustreerd heb ik ook maar eens het beste Nederlandse weblog ingevoerd: Frankwatching. En Stimator ging weer lekker aan het rekenen om vervolgens met dit resultaat te komen:

Stimator waarde berekening Frankwatching Nou, daar zal Frank ook niet echt vrolijk van worden.

Oftewel; heb je een website en wil je eens lekker gefrustreerd raken? Ga dan voor een waardering van die website eens gezellig op bezoek bij Stimator.

Geef een reactie

7 Comments
 • Doron
  says:

  Als domain estimator is dit een prima tool. Je scoort namelijk vooral punten op “opname in directorys (dmoz etc), backlinks, leeftijd van het domain en aantal geindexeerde pagina’s).  Over content danwel het business model van een site kan een dergelijke tool uiteraard niets zeggen. Hiervoor is Younoodle.com enigzins bruikbaar.

 • Rumbram
  says:

  De meting draait hier vooral om kwalitatieve online verwijzingen naar uw site en de verkeersstatistieken.
  Wetende dat Facebook momenteel meer pageviews per dag draait dan Google, maar uiteraard minder kwalitatieve links heeft en nog relatief jong is het gewaardeerd op slechts 3,3 keer minder dan Google.
  Echt representatief kunnen we dit dus niet noemen. Maar het geeft wel meer een beeld van uw online zoekmachine vertegenwoordiging.