Een gesprek aangaan kan wonderen doen

Het is even stil geweest langs mijn kant. Niet omdat er geen updates waren, maar omdat ik druk met andere zaken ben geweest. Daarom bedien ik jullie nu met een update over “Lodi in sollicitatieland”.

Ik word meer en meer gecontacteerd door commerciële recruitment agencies en, dankzij de reactie van Sandra en Bas én daaropvolgend mijn verandering kwa instelling, ga ik graag het gesprek met ze aan.

En met deze mentaliteitinstelling ben ik erg blij, want bij het recruitment agency waarover reeds gesproken, heb ik inmiddels meerdere interviews gehad. En toegegeven, de agency profileerde zich anders face-to-face dan per telefoon en ook de functie bleek veel inhoudelijker te zijn dan ik eerst voor ogen hield. Oftewel, door middel van een gesprek heb ik interesse gekregen in een functie die ik eerst als oninteressant beschouwde. Waarom ik dan nog twijfel?

Tijdens het tweede interview werd mij een mondeling contractvoorstel gedaan, dat ik in eerste instantie aan de lage kant vond. Hieropvolgend heb ik een tegenvoorstel gedaan, die hebben zij in beraadslaging genomen en zijn met een tweede voorstel naar mij toe gekomen. Momenteel denk ik daarover na, want als ik het voorstel accepteer dan geef ik een aantal zaken op. Langs de andere kant krijg ik ook weer nieuwe zaken aangeboden die het zouden kunnen verheffen. Kortom de bal ligt nu in mijn kamp en ik zal op korte termijn een beslissing moeten maken.

Een andere reden waarom ik nog niet meteen heb toegehapt is omdat ik nog een aantal andere zaken heb lopen waar ik op dit moment, helaas, nog niet veel over kan zeggen aangezien de gesprekken nog moeten komen. [wordt vervolgd]

Geef een reactie

2 Comments
  • Lodi Planting
    says:

    @Kim: ik ga jou/jullie hier zo snel mogelijk over updaten van zodra dat mogelijk is. Ik ben alle gespreken open en eerlijk ingegaan. Met andere woorden; elke partij kent het bestaan (en de situatie) van de ander. Wanneer studeer jij eigenlijk af?