Totaljobs nieuwsbrief is niet meer

Tenminste, daar lijkt het op. En dat is een droef bericht, als het waar is. Want ik zat elke maandagochtend vol spanning voor mijn electronische brievenbus te wachten op deze vaak hilarische marketing uiting van Totaljobs.

Maar Totaljobs heeft zwaar gesneden in het personeelsbestand. Als een gevolg is de marketingfunctie zodanig uitgehold dat er blijkbaar geen tijd, ruimte of geld meer is voor de nieuwsbrief. Doodzonde!

De grote moeder van Totaljobs Nederland verkeert in zwaar weer. De impact van de economische recessie is in de UK vele malen groter dan bij ons. Massa ontslagen zijn aan de orde van de dag. Dus is Totaljobs UK zeer fors aan het snijden.

En dat beperkt zich natuurlijk niet tot de UK. Overal wordt maximaal gesneden in de kosten. Zo erg zelfs dat Totaljobs Duitsland zich nu met anderhalve man en een paardenkop moet zien te redden. En dat voor een site die net in ‘beta’ is gelanceerd. Dat maakt van deze site dus een zombie…

Geef een reactie

1 Comment