Koen en Marco introduceren je in de wereld van e-recruitment

“De economie zet alles op zijn kop. Opeens krijg je wel veel reacties op je (Internet)advertenties. En dat is wat je wilt, want je hebt nog steeds enkele vacatures in te vullen. Maar jouw lat ligt hoog en kandidaten moeten echt waardevol zijn. Je vraagt je af of de beste kandidaten wel reageren.”

Koen Roozen en Marco van Hurne van IKKI herkenden het dilemma en zetten een training op. Samen zijn ze de Recruitment Intelligence Agency en geven ze geven 19 maart een training om je te introduceren in e-recruitment.

Na een dagvullend program weet je hoe je je beperkte budget verstandig kunt gebruiken door minder uit te besteden aan bureaus. Hoe? Benut het wereld wijde web als database! “Ontdek de mogelijkheden van internetwerving (e-recruitment), hanteer efficiënte werkmethoden en maximaliseer je succeskans”, aldus de ambitieuze heren. We gaan het zien, zoals mijn vader dat altijd zo mooi kritisch zegt, de 19e. Ik ben van de partij en doe al livebloggend verslag.

Wil jij er ook bij zijn? Stuur Koen Roozen dan een e-mailtje (koen@ikki.nl).

Geef een reactie

8 Comments