Floor is daar waar een Gouden cursor te winnen valt

Vandaag is een spannende dag. Want vandaag worden, net als in de afgelopen jaren overigens, honderden recruitmentsites van Nederlandse werkgevers beoordeeld op ruim 50 verschillende aspecten. Je raadt het misschien al, ik ben bij het seminar ‘Succesvol Werven via Internet’ dat vandaag voor de vijfde keer georganiseerd wordt. In ‘mijn’ stad, Rotterdam.

De site die als beste uit de bus der functionele en inhoudelijke analyse komt, wint de Gouden Cursor. Voor de publieksprijs bevind een jury van testers zich online. De meest aantrekkelijke recruitmentsite wint dan uiteraard de Publiekscursor.

Tot zo ver de huishoudelijke mededelingen. Het half twee geweest als we beginnen. Peer Goudsmit opent en zal daarna het woord geven aan Sarah Neels, die zal verhalen over hoe je als werkgever kunt inspelen op het Google-gedrag van (latente) baanzoekers. 

Ik noteer alles voor jullie. Of ik maak er in ieder geval een puike samenvatting van.

Geef een antwoord

1 Comment