Monster kondigt dood van UK vacaturesites aan

De UK markt is heel erg bloederig aan het worden. En dat lijkt zware consequenties te hebben voor de prijslijst (en daarmee het voortbestaan) van vacaturesites. Als ze tenminste het voorbeeld van Monster in de UK volgen. Want dit is waar Cheezhead de hand op wist te leggen:

Aanbod van Monster Een korting van 89,4%! Monster geeft het dus weg!

Recruitment organisaties zijn natuurlijk massaal hun abonnementen op CV databases aan het dumpen. Maar Monster maakt het ze plotsklaps buitengewoon aantrekkelijk om toch nog maar een jaartje door te gaan.

Dit is natuurlijk geen geisoleerde actie van Monster UK. Voor zo’n actie hebben ze de goedkeuring van Sal Iannuzzi (CEO Monster) nodig. En deze prijserosie heeft natuurlijk een spillover effect voor grote recruitment bureaus die in meerdere landen aanwezig zijn.

Dus een dergelijke korting blijft niet beperkt tot de UK. De vraag is natuurlijk of andere Monster landen al met een vergelijkbare actie bezig zijn. Het zou mij niets verbazen

Dit is overigens het volledige bericht:

Monster UK aanbieding

De vraag is of Monster met deze actie de dood van de huidige generatie vacaturesites heeft aangekondigd.

Geef een reactie

2 Comments