RecruitmentMatters via Twitter…

Ik volg met belangstelling de Google Analytics statistieken van RecruitmentMatters. En in het afgelopen jaar heb ik de gestage opmars van Twitter als referral channel mogen aanschouwen:

Twitter referral channelIn volume is het beperkt, maar dat neemt niet weg dat Twitter nu toch al op de 10e plaats staat. En dat is toch zeer behoorlijk. Blijkbaar gaan bezoekers via Twitter naar RecruitmentMatters.

Joost mag weten hoe maar voldoende reden om het leven van deze bezoekers iets makkelijker proberen te maken. Door voortaan iedere posting maar als een tweet op Twitter te plaatsen.

Ik heb eerlijk gezegd geen idee of ik hiermee een service verleen of slechts de Twitter diarree vergroot. En daarmee de irritatie. Nou ja, ik zal het wel aan mijn aantal volgers op Twitter zien. Die om voor mij volstrekt onverklaarbare redenen op 32 staat. Ook al laat ik nooit een tweet.

Hoewel dat dus vanaf vandaag is veranderd. Maar dat komt slechts omdat Window Live Writer een plugin biedt die dit automatisch mogelijk maakt. Want ons ben niet alleen zuunig, maar ook nog eens verdomde lui. Zeker als het om Twitter gaat…

Geef een reactie

19 Comments