The making of RecruitmentLab: het kan bijna beginnen…

RecruitmentLab Aan de saaie, administratieve zaken zal het in ieder geval niet langer liggen. De registratie bij het CBP is geregeld, de Algemene voorwaarden zijn bij de KvK  gedeponeerd en de jurist heeft de samenwerkingsovereenkomst opgeleverd.

Verder is de online betaalmogelijkheid bijna (?) gereed; want mijn bank moet de iDEAL optie nog activeren. Daarvoor moeten ze me nog bellen; en daar lijkt weinig haast mee te worden gemaakt.

Al met al is er dus flinke voortgang geboekt. Er zijn nog een paar zaken die afgerond moeten worden. En dat zijn allemaal functionele uitbreidingen:

  • Traffic4U heeft het ontwerp voor een maatwerk Google Analytics implementatie opgeleverd die nog door Onstuimig moet worden gerealiseerd.
  • Een gebruiker moet via een actieve opt-in instemmen dat zijn/haar gegevens aan een partner van RecruitmentLab ter hand worden gesteld. Dit in het geval dat de gebruiker een test start die door een partner is ontwikkeld. Overigens kan de gebruiker die test natuurlijk ook uitvoeren als hij/zij niet instemt.
  • De rapportage naar aanleiding van een afgeronde test wordt aangepast. Hierdoor ziet de gebruiker ook bij een Quick scan voor welke vragen een antwoord is gegeven waar een knelpunt voor bestaat. Het knelpunt en de oplossing zie de gebruiker echter niet; dat staat alleen in het Adviesrapport.

Het tweede punt kwam overigens pas naar boven naar aanleiding van het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst. Natuurlijk buitengewoon stom; vooral omdat hiervoor de nodige back-end functionaliteit moet worden ingebakken. Altijd vervelend.

Gelukkig zijn de aanpassingen niet zo groot dat het gevolgen zou hebben voor de live gang. Die blijft dus nog altijd staan op eind maart/begin april. Ik kan bijna niet meer wachten…

O ja, dan is er ook nog het visitekaartje. Want dat was ik bijna zelf vergeten. Maar ook dat is ondertussen in kannen en kruiken. Met hieronder de achterkant van het kaartje:

Achterzijde visitekaartje RecruitmentLab

Ik ben er blij mee, hoewel via mijn dochter associaties met een leeglopende ballon werden gemeld. Maar sommige reacties moet je gewoon volstrekt negeren…

Geef een antwoord

11 Comments