Gluren bij de buren? Niet met advertenties!

Linkedin is de ideale gluren-bij-de-buren tool. Maar door haar behoefte om geld te verdienen maakt Linkedin het haar gebruikers soms onmogelijk om die essentiele gluurfunctie te gebruiken:

image

Zien we het allemaal? Achter de reclame van de Dell Vostro gaat de informatie van een nieuwe connectie schuil… Da’s lekker stom! Wilde ik eens lekker gluren bij de nieuwe connecties van mijn connecties kan dat helemaal niet.

Lang leve advertenties! En sites die liever geld verdienen aan advertenties dan gebruikers ongestoorde functionaliteit te bieden…

Overigens heb ik mijn best gedaan de namen van de verschillende mensen onleesbaar te maken. Dus enige overeenkomst met een bekende naam berust op zuiver toeval!

Geef een reactie

1 Comment
  • jos
    says:

    Zolang je de advertentie maar weg kan clicken kan ik er wel mee leven.

    Of installeer add-on  adblock plus (firefox) en dan heb je er helemaal geen last meer van. Zo zie ik bijvoorbeeld toch echt geen advertenties meer als ik snel even online nu.nl of de telegraaf wil lezen.