Friendhunter krijgt vriendjes: Talent Tracker

Logo en logotype Talent Tracker Jawel, Friendhunter gaat zichzelf vermenigvuldigen. Want onder de naam Talent Tracker wordt de online referral service voortaan ook als een white label aangeboden aan bedrijven.

Dit ter ondersteuning van de referral inspanningen binnen een bedrijf. Dat is eigenlijk een hele goede gedachte van Friendhunter. En ook nog eentje die wel eens een kans van slagen zou kunnen hebben.

Tenslotte is het vinden van nieuwe medewerkers middels de eigen netwerken toch nog altijd de meest succesvolle manier van werven. Maar een referral programma wordt zelden ondersteund met een applicatie. En daar kan Talent Tracker dus ondersteuning bieden.

Friendhunter gaat Talent Tracker aanbieden op basis van een vast maandbedrag. En Talent Tracker kan vanzelfsprekend in de huisstijl van de afnemer worden opgeleverd.

Natuurlijk kunnen vacatures vanuit Talent Tracker simpelweg naar Friendhunter worden ‘doorgeplaatst’. Wat in ieder geval het vacaturevolume van Friendhunter ten goede zal komen.

Waar de white label van Zubka in de vorm van Jobadvisor nooit het daglicht heeft gezien zou het me niets verbazen dat Talent Tracker zich wel gaat bewijzen. Want een intranet toepassing van een referral service heeft in mijn ogen veel meer kans van slagen dan een Internet oplossing.

We gaan de ontwikkeling van Talent Tracker(s) maar eens op de voet volgen.

Geef een reactie

2 Comments