Xobni: Gratis luilekkerland voor recruiters

Logo Xobni Ik heb al een paar keer eerder over Xobni geschreven; een productiviteitstool voor Outlook die met name voor recruiters zeer waardevol zou moeten zijn.

En sinds mijn laatste posting heeft Xobni de nodige extra features toegevoegd die deze tool alleen nog maar waardevoller maken. Waarmee Xobni een soort social network aggregator binnen Outlook wordt. Waarmee Outlook gratis een nieuw leven krijgt.

Xobni biedt de mogelijkheid tijdens installatie om additionele informatie over contactpersonen te verzamelen vanuit Skype, LinkedIn, Facebook en Hoovers:

Pop-up tijdens installatie Xobni

En met deze vier bronnen van informatie wordt het leven van een recruiter nog makkelijker!

Stel je voor dat een kandidaat solliciteert op een vacature. En dat die vacature in de inbox van de recruiter terecht komt. En stel je ook nog eens voor dat die kandidaat een Skype, LinkedIn en Facebook account heeft.

Op het moment dat de recruiter de e-mail van die kandidaat bekijkt heeft de recruiter dus direct inzicht in de informatie in LinkedIn en Facebook en kan hij/zij ook direct via Skype contact zoeken. Heeft de kandidaat bij een groot bedrijf gewerkt dan kan je als recruiter ook het nodige te weten komen over de organisatie.

Je hoeft als recruiter bijna niets meer te doen. Alle informatie komt naar je toe en je kan zelfs achter je computer contact zoeken met de kandidaat. Luilekkerland voor recruiters.

Als dit nog niet voldoende motivatie is; Xobni is ook nog eens geheel gratis. Ik kan me vergissen maar ik meende een enorm gejuich te horen toen ik het woord gratis schreef…

Afijn, ben je recruiter en gebruik je Outlook? Als je morgen nog niet met Xobni werkt weet ik het ook niet meer!

Geef een antwoord

5 Comments